Wageningen UR en de NFO organiseren binnenkort weer de cursus Koeling en Product Kwaliteit. Deze richt zich op de bewaring van groot- en kleinfruit.
De cursus wordt volledig ON-LINE gehouden. Hieronder staan de data en tijden.
Datum |
Tijd |
27 jan |
15:00-17:00 u |
3 feb |
15:00-17:00 u |
10 feb |
15:00-17:00 u |
17 feb |
15:00-17:00 u |
24 feb |
15:00-17:00 u |
3 maart |
15:00-17:00 u |
De cursus is bedoeld voor fruittelers en medewerkers, maar ook handelsbedrijven, veilingen, koelbedrijven, adviesbureaus, installateurs koeltechniek, et cetera, zijn welkom.
Cursusonderwerpen zijn: productkwaliteit, bewaarziekten, vruchtrot, koeltechniek, benodigde koelcapaciteit, cellenbouw en ULO-bewaring. Maar ook de dagelijkse onderwerpen zoals inkoelen, bewaarcondities, 1-MCP toepassing, controles en veiligheid komen aan bod. De cursus wordt gegeven door vakspecialisten van Wageningen UR, kosten bedragen EUR 495,- ex BTW.
Leden van de NFO krijgen een korting van 10%. Daarnaast zijn subsidiemogelijkheden van maar liefst 85% voor werknemers die de cursus willen volgen. Heeft u hierover vragen kunt u contact opnemen met de NFO (Karin Rommens, 06-22944037, krommens@nfofruit.nl .
Heeft u inhoudelijk cursusvragen of wilt u zich aanmelden neem dan contact op met Wageningen UR (Hans de Wild, 0317-487703, hans.dewild@wur.nl of Frank van de Geijn 0317-481318, frank.vandegeijn@wur.nl